ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Thirst (Bakjwi Chan-wook Park 2009)


'Ένας καθολικός παπάς συμμετέχει σε ιατρικά πειράματα προκειμένου να βοηθήσει στη σωτηρία συνανθρώπων του. Τα πειράματα είναι επικίνδυνα ο παπάς φτάνει προ θανάτου αλλά ως εκ θαύματος επιβιώνει μετά από μια μετάγγιση αίματος. Το αίμα ήταν ύποπτο και ο ιερέας αρχίζει να βαμπιρίζει. Οι πιστοί των θεωρούν άγιο. Βοηθάει ή νομίζουν οι γύρω του οτι βοηθάει ένα παλιό γνωστό του να νικήσει το καρκίνο. Αρχίζει να γλυκοκοιτάει την γυναίκα του φίλου του και φτάνουν μαζί μέχρι το έγκλημα.

Το σχόλιό μας:

Καταρχάς είναι πολύυυυυυυυυυυ μεγάλη ταινία. Επίσης έχει χαζοβαμπίρ που προσωπικά βαριέμαι αφόρητα. Ειλικρινά θα βαρεθείς να τη δεις μέχρι το τέλος. Δεν είναι θρίλερ! Είναι μια ερωτική ιστορία με βαμπίρ. Όλα τα έχεις ξαναδεί κάπου. Βαρετή βαρετή βαρετή. Άν σου αρέσουν τα βαμπίρ που είναι και της μόδας τώρα τελευταία με ταινίες τύπου twilight, ξέρω γω? δες την! Προσωπικά τη βρήκα μεγάλη, βαρετή και αδιάφορη! Δεν θα τρομάξεις καθόλου και για κανένα λόγo. Άν σου αρέσουν τα βαμπίρ καλύτερα περιορίσου στις αμερικανιές με τους ωραίους πρωταγωνιστές. Σαν στόρι ήταν καλό και αν έπαιζε αυτός ο μαλάκας από το twilight θα γινόταν μεγάλη επιτυχία! Δεν την προτείνουμε για κανένα λόγο!




Μπορείτε να την βρείτε εδώ
Υπότιτλοι εδώ

0 ΣΧΟΛΙΑ:

Δημοσίευση σχολίου