ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Stigmata (1999 Rupert Wainwright)


Ένας απεσταλμένος του βατικανού φτάνει στη Βραζιλία για να αποφανθεί για θαύματα της περιοχής.Το ροζάριο ενός τοπικού ιερέα, ο θάνατος του οποίου φαίνεται να συνδέεται με τα δάκρυα σε ένα άγαλμα της παρθένου Μαρίας θα κλαπεί και πωληθεί.Μια νεαρή κομμώτρια στην Αμερική θα το λάβει ως δώρο από τη μητέρα της και από τότε θα αρχίζει να εμφανίζει σημάδια σαν αυτά του Χριστού από τη σταύρωση.Η επιστήμη θα μιλήσει για επιληψία αλλά το θέμα θα πάρει διαστάσεις στο τύπο.Το βατικανό θα στείλει τον "ερευνητή θαυμάτων" να κλείσει το θέμα.Ο απεσταλμένος έχει δεύτερες σκέψεις.Τα στίγματα εμφανίζονται αλλά πίσω από αυτά κρύβεται μια ιστορία που μπορεί να ανατρέψει όλα όσα πρεσβεύει η εκκλησία του τόσα χρόνια.

Το σχόλιό μας:

Πολύ ωραία ταινία με αρκετές σκηνές που θα σε τρομάξουν αλλά δε ξέρω κατά πόσο είναι θρίλερ.Μάλλον μια κριτική ήθελαν να περάσουν οι δημιουργοί της πάνω στο τί πρεσβεύει η καθολική εκκλησία και πώς το διαχειρίζεται. Έχει ανατροπές και δε θα βαρεθείς μάλλον θα κολλήσεις. Δεν είναι από τα πιο δυνατά θρίλερ-από πλευράς φόβου- αλλά είναι πολύ ενδιαφέρουσα και ανατρεπτική. Την προτείνουμε σε όσους δεν την έχουν δει!Μας άρεσε!Οι πρωταγωνιστές εξαιρετικοί!


0 ΣΧΟΛΙΑ:

Δημοσίευση σχολίου