ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

The mist(2007 Frank Darabont- Η ομίχλη)



Ένα πιτσιρίκι μαζί με τον πατέρα του ξεκινάνε για το σούπερ μάρκετ της μικρής πόλης που μένουμε.Εντελώς αναπάντεχα η πόλη πνίγεται σε μια πυκνή ομίχλη και τα άτομα που ψωνίζουν εγκλωβίζονται στο κατάστημα.Μέσα στην ομίχλη αιμοδιψεί τέρατα περιμένουν να τους κατασπαράξουν.Οι ώρες περνάνε.Νέα από τον έξω κόσμο δεν έχουν και σταδιακά τα εφόδια λιγοστεύουν.Όσοι προσπαθούν να βγουν βρίσκουν τραγικό θάνατο.Το ερώτημα είναι λοιπόν βγαίνεις με το κίνδυνο ,έντονο, να πεθάνεις ή μένεις να αργοπεθαίνεις, εγκλωβισμένος ,περιμένοντας τη σωτηρία από το πουθενά?


Το σχόλιό μας:

Πρόκειται για μεταφορά βιβλίου του Stephen King. Δεν πιστεύω να είναι η πρώτη.Κάπου πήρε το μάτι μου και μια ταινία με το όνομα Ομίχλη στην οποία παίζει ο σούπερμαν ο μικρός-μπλιαχ!
Σαν θρίλερ δε λέει τίποτα.Τα τερατίδια που εμφανίζονται είναι μάλλον κωμικά παρά τρομαχτικά και γενικά να τρομάξεις μη περιμένεις.Ο μόνος λόγος που η ταινία έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον δεν αφορά το τρόμο.Όταν τα άτομα εγκλωβίζονται στο σούπερ μάρκετ δημιουργούν ένα μικρόκοσμο.Το μικρό κατάστημα αποτελεί το μόνο σκηνικό και οι χαρακτήρες αρχίζουν να ξεδιπλώνονται. Διαφορετικά μεταξύ τους άτομα με τόσο διαφορετικές καταβολές,θρησκεία,πεποιθήσεις,παρελθόν πρέπει να συνεννοηθούν προκειμένου να κρατηθούν ζωντανοί. Οι συγκρούσεις ανάμεσά τους είναι το μόνο ενδιαφέρον της ταινίας καθώς αναγνωρίζεις σε αυτές την ίδια τη κοινωνία. Μείον ο πρωταγωνιστής ήρωας-αλλά αμερικάνικη ταινία είναι- και συν το φινάλε της, που θα σου σφίξει το στομάχι-όχι από φόβο επιμένω!


0 ΣΧΟΛΙΑ:

Δημοσίευση σχολίου