ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Quarantine(2008 John Erick Dowdle)


Δημοσιογράφος και καμεραμαν εγκλωβίζονται σε ένα κτίριο όταν θα πάνε να καλύψουν μια αποστολή της πυροσβεστικής.Το κτίριο θα "σφραγιστεί" από μια μονάδα αντιμετώπισης κρίσεων.Αποκαλύπτεται ότι μια ηλικιωμένη γυναίκα στο κτίριο έχει προσβληθεί από ένα άγνωστο ιό που μετατρέπει τους ανθρώπους σε αιμοδιψεί τέρατα...

Το σχόλιό μας:


Δεν άργησε καθόλου η μεταφορά του εξαιρετικού REC στο αμερικανικό Quarantine!Το στόρι είναι το ίδιο με κάποιες παρεμβάσεις χολιγουντιανές που ρίχνουν λίγο το επίπεδο.Ένα εξαιρετικό θρίλερ ανασκευάζεται για να δημιουργηθεί η ταινία αυτή που κατά τη γμώμη μου δεν είχε κανένα λόγο ύπαρξης!Δεν είναι κακή αλλά αν έχεις δει το REC είναι μια κακιά κόπια!Δεν τη προτείνουμε!


1 ΣΧΟΛΙΑ:

Mumm-Ra είπε...

Είδα και το ρεκ και το ριμεικ και θα συμφωνήσω μαζί σου μεγάλε don rojulio!
Αυτοί οι αμερικάνοι ότι καλό και να βρουν θα το αντιγράψουν όσο πάει αλλά σχεδόν ποτέ δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν καλύτερο αποτέλεσμα από την αρχική ταινία.Το τραγικό σε αυτό το ριμέικ είναι ότι έχουν ακριβώς τους ίδιους διαλόγους!
Κάτω τα χέρια από ασιατικά και ευρωπαϊκά θρίλερ!
Αν θέλετε να πρωτοτυπήσετε κάντε ένα θρίλερ με θέμα τα μακ ντόναλντς και πρωταγωνιστή τον μαλάκα τον κλόουν να σπάει μπαλόνια!

Δημοσίευση σχολίου