ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Let the right one in (Άσε το κακό να μπει 2008 Tomas Alfredson)






Σε ένα παγωμένο,σκοτεινό σκηνικό κάπου στη Στοκχόλμη ένα 12χρονο αγοράκι αντιμετωπίζει προβλήματα με τους σκληρούς της γειτονιάς και υπομένει ψάχνοντας για δικαίωση. Εκεί θα γνωρίσει ένα συνομήλικό του κοριτσάκι που μπορεί να βοηθήσει. Ανάμεσα στα δύο παιδιά αναπτύσσεται ένας όμορφος αθώος παιδικός έρωτας. Όταν αρχίζουν άγριες δολοφονίες στη γειτονιά τους το κοριτσάκι αποκαλύπτει οτι τρέφεται με αίμα και βρίσκεται πίσω από όλα αυτά. Η αγάπη που τους δένει όμως είναι δυνατότερη από το φόβο που τους χωρίζει και τίθεται το ερώτημα του πόσα πράγματα μπορείς να παραβλέψεις για να μη χάσεις αυτόν που αγαπάς?

Το σχόλιό μας:

Για ακόμα μια φορά δε πρόκειται για θρίλερ. Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης δύο 12χρονων παιδιών. Η ατμόσφαιρα εκπληκτική! Τα σκηνικά πανέμορφα!Μέσα στη παγωνιά και το σκοτάδι μιας καταθλιπτικής γειτονιάς ο έρωτας των δύο παιδιών φαντάζει να αξίζει το βάρος των δολοφονιών. Αλλά όχι για πάντα! Πολύ όμορφη ταινία αλλά το τονίζω- δεν είναι θρίλερ! Είναι μια μάλλον ρομαντική ταινία. Αν ψάχνεις για θρίλερ λοιπόν μην τη δεις,θα σε απογοητεύσει.





Μπορείτε να την βρείτε εδώ
Υπότιτλοι εδώ

0 ΣΧΟΛΙΑ:

Δημοσίευση σχολίου