ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

House of 1000 corpses(2003 Rob Zombie Το σπίτι με τα 1000 πτώματα)




Δύο νεαρά ζευγάρια ψάχνονται για μπλεξίματα με serial killers και καταλήγουν στο σπίτι μιας οικογένειας τρελών, σαδιστών, παρανοϊκών - ότι και να πω θα είναι λίγο.
Το σχόλιό μας:
Δεν πρόκειται για θρίλερ. Δεν ξέρω αν υπάρχει και κατηγορία για τη ταινία αυτή. Είναι ένα οικογενειακό τσίρκο σχιζοφρενών δολοφόνων. Μια παντελώς κάφρικη ταινία! Οι ήρωες τόσο τραβηγμένοι μοιάζουν με δολοφόνους-κλόουν. Δεν θα τρομάξεις με τίποτα. Μάλλον θα γελάσεις! Μια σκέτη παράνοια χωρίς κανένα παντελώς στόρυ. Οι δολοφόνοι σκοτώνουν γιατί απλά τους αρέσει. Τα πτώματα ξεπετάγονται από παντού μέσα σε ένα διεστραμμένο σπίτι και οι οικογένεια δολοφόνων γελά. Δίνουν ένα show αιματοκυλίσματος στα νεαρά ζευγάρια. Σκοτώνουν για το θέαμα! Η μουσική της ταινίας- καμία σχέση με μουσική θρίλερ- είναι δυνατή γρήγορη και σε καμία περίπτωση δεν σε κάνει να αγωνιάς για τη ζωή των θυμάτων. Το ξέρεις ότι είναι ήδη νεκροί. Δε ξέρω τί να πω για τη ταινία αυτή. Άν ζητάς ένα καλό θρίλερ μη τη δεις. Βασικά δε ξέρω για ποιο λόγο να τη δει κάποιος. Είναι σα κωμωδία για ένα κοινό που αποτελείται από διεστραμμένους serial killers. Πάντως είναι διαφορετική! Δε μετάνιωσα που την είδα γιατί με προβλημάτισε η διαστροφή της αλλά δεν θα την ξανάβλεπα ούτε θα τη πρότεινα!





Μπορείτε να την βρείτε εδώ
Υπότιτλοι εδώ

0 ΣΧΟΛΙΑ:

Δημοσίευση σχολίου