ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ju-on: Kuroi shôjo(2009 Mari Asato, "Το κορίτσι με τα μαύρα" )


Ένα κορίτσι υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις.Η νοσοκόμα που τη φροντίζει θα έχει μια απόκοσμη εμπειρία.Οι εξετάσεις θα δείξουν μια κύστη στο σώμα της.Πρόκειται όμως για ότι απέμεινε από ένα παιδί που δεν κατάφερε να γεννηθεί.Η κατάρα του παιδιού θα ακουμπήσει όλους όσους είναι κοντά στο κορίτσι.Η θεία της που έχει ιδιαίτερο χάρισμα θα προσπαθήσει να διώξει το κακό από το σώμα του κοριτσιού.Αλλά η κατάρα δεν θα σπάσει χωρίς εκδίκηση...


Το σχόλιό μας:


Η ιστορία και πάλι του Takashi Shimizu!Εγγυημένος ο τρόμος!Θα την απολαύσεις σίγουρα!Άν έπρεπε να διαλέξεις ανάμεσα σε αυτήν και τη ''kuroi rojo",τη γριά με τα άσπρα σίγουρα να επιλέξεις τη δεύτερη.Πάντως και αυτή δεν θα σε απογοητεύσει!


1 ΣΧΟΛΙΑ:

Mumm-Ra είπε...

Πολύ Καλή!Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ επιφυλακτικός με τα sequel,triquel και tetraquel αλλά ο τύπος δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Η ταινία είναι στα στάνταρ των περισσότερων ταινιών του,αλλά μέχρι εκεί!Την είδα την ευχαριστήθηκα αλλά την γριά με τα άσπρα δεν μπορεί να την φτάσει.Θα συμφωνήσω μαζί σου.

Δημοσίευση σχολίου