ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

The exorcism of Emily Rose (2005 Scott Derrickson)




Μετά το θάνατο μιας 19χρονης φοιτήτριας ο ιερέας που της είχε κάνει εξορκισμό ,πιστεύοντας ότι είχε καταληφθεί από δαιμόνια, θα βρεθεί κατηγορούμενος στο δικαστήριο. Η νεαρή δικηγόρος που τον αναλαμβάνει προσπαθεί να αποδείξει την αλήθεια του πράγματος. Ξετυλίγεται λοιπόν μπροστά μας όλη η ιστορία κατάληψης του κοριτσιού από τα πρώτα "χτυπήματα" του διαβόλου,την προσπάθεια της επιστήμης να τη βοηθήσει,τον εξορκισμό και τελικά το θάνατό της.

Το σχόλιό μας:

Βασισμένη στην αληθινή ιστορία της Anneliese Michel μιας Γερμανίδας που υποβλήθηκε σε εξορκισμό με τη συγκατάθεση των γονιών της. Το κορίτσι πέθανε και οι γονείς της καθώς και οι δύο ιερείς που συμμετείχαν στον εξορκισμό της καταδικάστηκαν από το δικαστήριο για ανθρωποκτονία. Άν σου άρεσε ο Εξορκιστής θα σου αρέσει και αυτή η ταινία σίγουρα. Η πρωταγωνίστρια (γνωστή σε κάποιους από το Dexter) πραγματικά σου παγώνει το αίμα. Θα τρομάξεις αρκετά στις σκηνές που υποτίθεται ότι το κορίτσι καταλαμβάνεται από το δαίμονα. Έχει ομίχλη, έχει κεφάλια να γυρνάνε, φωνές να αλλάζουν, σώματα να "σπάνε" και όλα αυτά που μας έμαθε ο πρώτος Εξορκιστής. Πολύ ωραία ταινία!Την προτείνουμε ανεπιφύλακτα!Δεν θα σε απογοητεύσει!

1 ΣΧΟΛΙΑ:

koutsogiannopoulos είπε...

Καλή ταινία όντως και συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις!Κάνετε πολύ καλή δουλειά!Συνεχίστε...

Δημοσίευση σχολίου