ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

The Woman In Black(2012,James Watkins)

Ένα μεσίτης, χήρος, πατέρας ενός μικρού αγοριού αναγκάζεται να επισκευτεί ένα απομονωμένο χωριό προκειμένου να συγκενρώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για τη πώληση μιας τεράστιας έπαυλης την οποία όμως οι ντόπιοι θεωρούν στοιχειωμένη....




Το σχόλιό μας:



Ένα από τα πιο διαφημισμένα θρίλερ της χρονιάς καταφέρνει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων χωρίς όμως να προσφέρει στη τελική τον αναμενόμενο τρόμο.
Υπέροχα σκηνικά,ομίχλη,υγρασία και σκοτάδι δένουν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα παραμυθιού και ένα φάντασμα να εμφανίζεται πότε πότε διατηρεί το μυστήριο.Δεν θα τρομάξεις αν και δυο τρεις σκηνές αξίζουν το κόπο και θα σε εντυπωσιάσουν,ο θεατής εστιάζει στη λύση του μυστηρίου προκειμένου να κατευνάσει το "κακό".Απλό σενάριο χωρίς ανατροπές ακόμα και το πολύ καλό φινάλε είναι αναμενόμενο.
Άν πληρώναμε εισιτήριο κινηματογράφου για το θρίλερ αυτό μάλλον θα το μετανιώναμε.Δεν πρόκειται δυστυχώς για θρίλερ που θα θυμάσαι!
Παρόλα αυτά αν ψάχνεις για ένα αξιοπρεπές θρίλερ περισσότερο ατμόσφαιρας παρά τρόμου για σήμερα το βράδυ...πρόκειται για μια πολύ καλή επιλογή!

Κατεβάστην από ΕΔΩ
Υπότιτλοι ΕΔΩ

0 ΣΧΟΛΙΑ:

Δημοσίευση σχολίου