ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

The Devil Inside(2012,William Brent Bell)


Μια γυναίκα δολοφονεί τρεις ανθρώπους κατά τη διάρκεια του εξορκισμού της.Χρόνια μετά βρίσκεται έγκλειστη σε ψυχιατρική κλινική της Ιταλίας.Η μοναδική της κόρη ξεκινά ένα είδος ντοκυμαντερ ελπίζοντας να ανακαλύψει το λόγο που οδήγησε την ευσεβή χριστιανή κατά τα άλλα μητέρα της στη τρέλα....




Το σχόλιό μας:



Για πολύ καιρό αποφεύγαμε να δούμε τη ταινία αυτή και ο μοναδικός λόγος ήταν η κακή της βαθμολογία στο imdb.Συνήθως οι βαθμολογίες υπερτιμούν κάποιες ταινίες και έτσι δεν το έχουμε και πολύ σε υπόληψη.Σε αυτή τη περίπτωση η βαθμολογία χαντακώνει ένα θρίλερ εξορκισμού τελείως αδικαιολόγητα!
Το "The devil inside" δεν είναι από τα θρίλερ που θα θυμάσαι στα σίγουρα.Στάνταρ το σενάριο,εξορκισμοί χωρίς την έγκριση της εκκλησίας,ανεξιχνίαστες υποθέσεις που το βατικανό θέλει να συγκαλήψει και το αιώνιο ερώτημα πρόκειται για ανθρώπους πραγματικά δαιμονισμένους ή ψυχικά άρρωστους?Όλα αυτά θα τα δεις σε κάθε θρίλερ εξορκισμού επομένως η πρωτοτυπία δεν είναι το ζητούμενο του είδους.
Η κάμερα στο χέρι(ντοκυμαντερ είπαμε-έτσι την δικαιολογούν),οι πολλές φωνές σε άλλες γλώσσες,τα προσωπικά "πειράγματα" δαίμονα ιερέα και φυσικά δεν λείπουν οι κλασσικές σκηνές όπου χέρια,πόδια και κεφάλια φέρνουν στροφές.
Δεν θα τρομάξεις λοιπόν-όλα τα έχεις ξαναδεί!Παρόλα αυτά η ταινία βλέπεται ευχάριστα και με την κατάλληλη παρέα και ατμόσφαιρα θα περάσετε καλά αν την επιλέξετε!

Κατεβάστην από ΕΔΩ
Υπότιτλοι ΕΔΩ

0 ΣΧΟΛΙΑ:

Δημοσίευση σχολίου