ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

What ever happened to Baby Jane(1962,Robert Aldrich)


Η Jane και η Blanche έχουν μπει από πιτσιρίκια στο χώρο του θεάματος και έχουν γνωρίσει τη χαρά της επιτυχίας και το πόνο της πτώσης.Τα φώτα πέφτουν πότε στη μία και πότε στην άλλη προκαλώντας τον μεταξύ τους φθόνο.Ένα ατύχημα αφήνει την Blanche παράλητη και εξαρτημένη από την Jane.
Τα χρόνια έχουν περάσει αλλά οι αναμνήσεις μιας χρυσής εποχής και ο φθόνος παραμένουν...





Το σχόλιό μας:



Μια διαφορετική επιλογή για σήμερα το βράδυ!Καταρχάς μην σας τρομάξει ούτε η χρονολογία ούτε η ασπρόμαυρη εικόνα!Το εγγυόμαστε η ταινία θα σας συνεπάρει και θα ξεχάσετε τα πάντα!
Ένα απίστευτο ψυχολογικό θρίλερ χαρακτήρων με εξαιρετικές ερμηνείες και ένα αίσθημα κλειστοφοβίας να σε συνοδεύει από την αρχή μέχρι το τέλος.Η παράνοια και ο φθόνος εκφράζονται με τόσο έντονο και ρεαλιστικό τρόπο που το υπερβολικά βαμμένο πρόσωπο της Bette Davis σου προκαλεί και λύπηση και τρόμο και μιζέρια και γέλιο...
Για όσους δεν είχαν τη τύχη να δουν την ταινία αυτή ως τώρα,πρόκειται για μια πολύ καλή επιλογή που δεν θα απογοητεύσει κανέναν!!

Κατεβάστε την από ΕΔΩ
Υπότιτλοι ΕΔΩ

ΥΓ:Επειδή εμείς την κατεβάσαμε από ελληνικό τορρεντάδικο δεν το δοκιμάσαμε αν κολλάνε οι υπότιτλοι.Αν παίζει πρόβλημα κατεβάστε την ταινία σε άλλη ποιότητα με τους ίδιους υπότιτλους γιατί είναι οι μοναδικοί.

2 ΣΧΟΛΙΑ:

Ανώνυμος είπε...

Υπότιτλοι υπάρχουν?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Don Rojulio είπε...

Έτοιμος...

Δημοσίευση σχολίου