ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Elevator (2011,Stig Svendsen)


Το πάρτυ της εταιρίας ξεκινά.Εννιά άτομα θα μπουν στο ασανσερ για το ρετιρέ ανάμεσά τους εργαζόμενοι στην εταιρία,φίλοι και ο ίδιος ο προεδρός της με την εγγονή του.Το ασανσερ σταματάει ξαφνικά και η βοήθεια αργεί να φτάσει...






Το σχόλιό μας:




Ένα θρίλερ χαρακτήρων περισσότερο που αποδίδεται χιουμοριστικά δίνοντάς σου την εντύπωση μαύρης κωμωδίας.Εννιά άτομα με διαφορετικές καταβολές,κίνητρα,αγωνίες,όνειρα και πιστεύω στριμώχνονται σε ένα ασανσερ και περιμένοντας να τους ανοίξουν βγάζουν όλα τους τα κόμπλεξ,τις φοβίες και τα μυστικά τους ο ένας πάνω στον άλλο.
Η αγωνία περιορίζεται στο ποιός θα σωθεί και μήπως τελικά κάποιος δεν είναι αυτό που δείχνει.Προβλέψιμα τα πράγματα πάντως και ίσως επιπόλαιη η απόδοση των χαρακτήρων και των μεταξύ τους συγκρούσεων.
Βλέπεται ευχάριστα αλλά σε αφήνει και λίγο μετέωρο το φινάλε!
Στη τελική δεν λέει τίποτα ιδιαίτερο και αν είχε να πει το περνάει στο χιουμοριστκό αφήνοντάς σου ένα μεγάλο,άχρωμο κενό!


0 ΣΧΟΛΙΑ:

Δημοσίευση σχολίου