ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Hatchet(2006,Adam Green)


Μια παρέα νέων βρίσκεται στην Νέα Ορλεάνη για πάρτυ και κρεπάλη.Ένας εξ αυτών,φρεσκοχωρισμένος και ελαφρώς φλούφλης έχει ακούσει για μια τουριστική ατραξιόν της περιοχής.Μικρά βαρκάκια σε ξεναγούν στον στοιχειωμένο βάλτο μόλις πέσει ο ήλιος.Μια παρωδία καταλήγει σε τραγωδία...ή μήπως το αντίθετο?....





Το σχόλιό μας:


Ο Adam Green δεν είναι από τους αγαπημένους μας δημιουργούς.Θυμίζουμε το ανούσιο και υπερτιμημένο "Frozen".Εδώ αποφασίζει να φτιάξει μια καλτ ταινία τρόμου που όμως του βγήκε περισσότερο θρίλερ βιντεοκασσέτας του 80'.Χιούμορ,τραβηγμένοι αστείοι χαρακτήρες,εφέ σπλατεριάς,κακοβαμμένοι κακοί και κυνηγητό.
Το μόνο που θα μπορούσε να σώσει τη ταινία αυτή είναι η δυνατή μουσική(που την έχει αλλά θέλαμε κι'άλλο) και φυσικά η ταχύτητα(που δεν την έχει).
Από τις πιο ηλίθιες και βαρετές ταινίες που είδαμε ποτέ!Μπορεί να κάνει τον θεατή να αισθανεί μαλάκας που την παρακολουθεί μέσα σε 15' της ώρας...και πολύ λέω...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!...(Η μουσική της ήταν καλή!)Το sequel του 10' αποφεύγουμε για την ώρα να το δούμε...να συνέλθουμε πρώτα!



1 ΣΧΟΛΙΑ:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ

Δημοσίευση σχολίου