ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ubaldo Terzani Horror Show(2010,Gabriele Albanesi)


'Ενας νεαρός,ιδεολόγος και φιλόδοξος σκηνοθέτης βλέπει τις σπλατεριές που γράφει να απορρίπτονται η μία μετά την άλλη από τους παραγωγούς του.Του προτείνεται όμως να συνεργαστεί σεναριακά με ένα διάσημο συγγραφέα βιβλίων τρόμου.
Οι δύο άντρες συναντιούνται,η συγγραφή του σεναρίου ξεκινά αλλά το φινάλε που ψάχνουν απαιτεί να γνωριστούν καλύτερα......



Το σχόλιό μας:



Μια διαφορετική πρόταση από τον Gabriele Albanesi που μας εξέπληξε ευχάριστα!
Μοναδική σκηνοθεσία,κάμερα στο χέρι,κάμερα να γεμίζει αίμα και σκηνές βγαλμένες κατευθείαν από βιβλίο-πραγματικά θα σου δώσει την αίσθηση βιβλίου!
Δυνατοί πρωταγωνιστές σε παρασύρουν στη συγγραφή ενός σεναρίου ταινίας τρόμου δημιουργών τόσο παθιασμένων που δεν ξέρεις αν το σενάριο αντιγράφει τη ζωή ή η ζωή το σενάριο.Όλα αυτά συνοδεύονται από εξαιρετική μουσική που απογειώνει την ένταση και φυσικά....σπλατεριές!!!
Δεν πρόκειται για τις πιο σκληρές εικόνες που είδαμε ποτέ αλλά το αίμα ρέει άφθονο και ο Albanesi καταφέρνει να το μετατρέψει από ψευτιά σε αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του!
Μας άρεσε πολύ!Μια ταινία τρόμου που σέβεται τον θεατή και τον εαυτό της αποδεικνύει ότι ο τρόμος τελικά αποτελεί αντικείμενο τέχνης και μόνο αν τον αντιμετωπίσεις έτσι θα γλιτώσεις τη γελιοποίηση του έργου σου!
Την προτείνουμε! Ακόμα και αν τα σπλάτερ δεν είναι του γούστου σου θα τη δεις με μιαν ανάσα!

Κατεβάστε την από ΕΔΩ
Υπότιτλοι ΕΔΩ

0 ΣΧΟΛΙΑ:

Δημοσίευση σχολίου