ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Retribution(Sakebi,2006,Kiyoshi Kurosawa)

Ένας έμπειρος μπάτσος-ντετέκτιβ βρίσκεται μπροστά στο άψυχο σώμα μιας γυναίκας με κόκκινο φόρεμα.Η γυναίκα έχει πνιγεί σε αλατόνερο.Τα δαχτυλικά αποτυπώματα στο σημείο του φόνου καταδεικνύουν τον μπάτσο ενώ το φάντασμα της γυναίκας του εμφανίζεται συχνά πυκνά.Μία εξήγηση είναι ότι κάποιος προσπαθεί να τον παγιδεύσει...η άλλη επί της οθόνης....




Το σχόλιό μας:



Ένα θρίλερ μυστηρίου από έναν σκηνοθέτη γνώστη του αντικειμένου!Ο Kiyoshi Kurosawa μας έδειξε ότι ξέρει να "δουλεύει" το τρόμο σε προηγούμενες δουλειές του και εδώ προσπαθεί να επιδείξει τις δυνατότητές του στο μυστήριο.
Εξαιρετικός πρωταγωνιστής,ωραία ατμόσφαιρα και κλασσική πλοκή- ξέρεις ότι αυτό που κραυγάζει αλήθεια μάλλον δεν είναι και πάει λέγοντας!
Παρόλα αυτά η ταινία κάπου χαώνει, η πλοκή παρατραβάει και δυστυχώς οι σκηνές που θα μπορούσαν να σε τρομάξουν λειτουργούν μόνο εξυπηρετικά προς το σενάριο και καθόλου προς το πολυπόθητο τρόμο!
Άν λοιπόν ο τρόμος δεν είναι το ζητούμενο για σήμερα το βράδυ και μπορείς να αρκεστείς σε ένα ενδιαφέρον θρίλερ μυστηρίου,το Sakebi είναι μια επιλογή!





0 ΣΧΟΛΙΑ:

Δημοσίευση σχολίου