ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Strange Circus(Kimyô na sâkasu,2005,Shion Sono)

'Ενα έφηβο κορίτσι γίνεται το εύκολο θύμα της παράνοιας που επικρατεί παντού γύρω του,από το σπίτι μέχρι το σχολείο και τελικά το ίδιο το μυαλό του...Διαστροφή,λαγνεία,ζήλια,θάνατος και πάνω απ'όλα η προσπάθεια του ανθρώπινου μυαλού να μεταθέσει τις ευθύνες,να απαλλαγεί από τις τύψεις και να ξεχάσει...




Το σχόλιό μας:


Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα παράξενο τσίρκο!Υπερβολικές μορφές βγαλμένες από drag show σε προσκαλούν να διασκεδάσεις μαζί τους και ξέρεις ότι έχεις κάθε λόγο να φοβάσαι!
Η ιστορία ξεκινάει...Γρήγορη σκηνοθεσία,απίστευτη ατμόσφαιρα και μουσική με αποκορύφωμα εικόνες τόσο διεστραμένες που αναρωτιέσαι πόσο αντέχεις ακόμα στη θέα τους...Το στομάχι θα σου φτάσει στη πλάτη κάπου στα μισά και εκεί αναλαμβάνει το σενάριο και σε βάζει σε ατμόσφαιρα θρίλερ μυστηρίου παρά αγωνίας.Το κουβάρι ξεμπερδεύεται αργά και οι εικασίες για το τί σκατά γίνεται διαδέχονται η μία την άλλη.
Πρόκειται περισσότερο για ένα καλογυρισμένο δράμα με δόσεις από θρίλερ αγωνίας και μυστηρίου στην μεγαλύτερη έκτασή του.Κάποιες σκηνές του πάντως θα προκαλέσουν ακόμα και τους πιο ψύχραιμους!
Δύσκολη ταινία και δεν μπορούμε να την προτείνουμε εύκολα!Θα πρέπει να δεις το trailer και θέλει και ένα ρίσκο!

Κατεβάστε την από ΕΔΩ με αγγλικούς υπότιτλους μέχρι να βρούμε κάτι κάλυτερο



2 ΣΧΟΛΙΑ:

Don Rojulio είπε...

Για σχόλια που δεν θέλετε ή δεν πρέπει...να εμφανίζονται στα comments υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει και το thrilleraddicted1@yahoo.com!

Unknown είπε...

opws ta les.
einai mia empeiria.an exeis oreksh gia kati idiaitero!egw den to exw metanoiwsei k as ekleina mataki pou k pou .

Δημοσίευση σχολίου