ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

The Bleeding House(2011,Philip Gelatt)


Η οικογένεια Smith δεν είναι και από τις πιο αγαπητές στη περιοχή.Ζουν απομονωμένοι και τους λείπουν οι κοινωνικές επαφές.Μια κρύα νύχτα ένας άγνωστος περαστικός θα τους ζητήσει φιλοξενία μέχρι να επισκευαστεί το αμάξι του.Στο σπίτι των Smith κανείς δεν είναι αυτό που δείχνει...




Το σχόλιό μας:



Ενδιαφέρουσα ταινία με ανατρεπτικό και αρκετά πρωτότυπο σενάριο.Ο Philip Gelatt υπογράφει ένα ψυχολογικό θρίλερ αγωνίας,καλοστημμένο και καλογυρισμένο.
Όλη η πλοκή εξελίσσεται ουσιαστικά μέσα στο σπίτι των Smith και σου δίνει μια δόση κλειστοφοβίας και την αίσθηση πως κανείς δεν θα γλιτώσει από την παράνοια που τον δέρνει.Οι χαρακτήρες είναι πολυδιάστατοι και υποστηρίζονται ικανοποιητικά από τους πρωταγωνιστές χωρίς όμως να κάνουν την όποια υπέρβαση σε ένα σενάριο που τους δίνει τη δυνατότητα.
Μια ταινία πολύ πιο ενδιαφέρουσα απ' ότι περιμέναμε που όμως δεν εκμεταλεύτηκε αρκετά τις δυνατότητές της!Κρίμα ρε Philip και στην αρχή μασήσαμε!

Κατεβάστε την από ΕΔΩ
Υπότιτλοι ΕΔΩ

1 ΣΧΟΛΙΑ:

Ανώνυμος είπε...

Κακή ταινία..Απλά κακή..Δεν ενδείκνυται ούτε ως ταινιάρα τρόμου, ούτε καν ως σκουπίδι - splatter για να περνάει η ώρα..Ό,τι βρίσκεται κάπου στη μέση, δεν μπορεί παρά να είναι μετριότητα..

Δημοσίευση σχολίου