ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

4Bia(See Prang,2008,Banjong Pisanthanakun,Paween Purikitpanya,Yongyoot Thongkongtoon,Parkpoom Wongpoom)


Τέσσερις διαφορετικές,ανεξάρτητες ταινίες τρόμου από τέσσερις διαφορετικούς σκηνοθέτες.Ο τρόμος μπορεί να εμπεριέχει για άλλους αίμα για άλλους κλάμα για άλλους μυστήριο και αγωνία και για κάποιους ακόμα και γέλιο....





Το σχόλιό μας:


Τέσσερις ταινίες τρόμου στη τιμή της μίας κατευθείαν από Ταυλάνδη!Μεγάλη ευκαιρία!Τέσσερις διαφορετικοί σκηνοθέτες-κάποιοι γνωστοί κάποιοι όχι-αλλά που πάντα θέλαμε να δούμε δουλειά τους.Εδώ έχεις τη δυνατότητα ακόμα και να συγκρίνεις τις δυνατότητές τους.
Η πρώτη λοιπόν ταινία ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα,ανατριχιαστική και καταβάθος θλιβερή όταν οι πιο προηγμένες συσκευές επικοινωνίας καταφέρνουν να μας απομακρύνουν περισσότερο...η "ζωή" βρίσκει το τρόπο να μας φέρει κοντά.
Η δεύτερη να σας πω την αλήθεια ξέφευγε από τις άλλες και σκηνοθετικά και σεναριακά.Ατμόσφαιρα και διάσπαρτες σκηνές σαν από όνειρο(προσωπικά γλάρωσα λίγο).
Η τρίτη κατάφερε να με ξυπνήσει για τα καλά.Δε θυμάμαι να έχω ξαναγελάσει τόσο πολύ σε θρίλερ και ταυτόχρονα να φοβάμαι κιόλας.Απίστευτα απλή,βατή και έξυπνη.Καταπληκτικοί πρωταγωνιστές και σκηνοθεσία.Βλέπεται με μιαν ανάσα!
Η τέταρτη ταινία σε επιστρέφει στην πραγματικότητα των ταινιών τρόμου.Ανατριχιαστική, με μια δόση υπερβολής και μαύρου χιούμορ.Προβλέψιμο το σενάριο αλλά όχι κακό.
Απολαύστε τις προς το παρόν μόνο με αγγλικούς υπότιτλους!

Κατεβάστε την από ΕΔΩ





0 ΣΧΟΛΙΑ:

Δημοσίευση σχολίου