ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Quarantine 2-Terminal(2011,John Pogue)


Οι επιβάτες μιας αεροπορικής πτήσης τρομοκρατούνται από έναν τύπο που φαίνεται να είναι εκτός ελέγχου.Το αεροσκάφος προχωρά σε αναγκαστική προσγείωση και στο έδαφος μια ακόμη έκπληξη περιμένει τους επιβάτες της μοιραίας πτήσης...βρίσκονται σε καραντίνα....



Το σχόλιό μας:


Βαρετή,ηλίθια και γεμάτη κλισέ αμερικανικού τύπου.Πρόκειται για ένα θρίλερ που περιμέναμε να είναι μαλακία και τελικά δικαιωθήκαμε.Ο μόνος λόγος που το παρακολουθήσαμε-με δυσκολία ήταν μπας και σώσουμε τον δικό σας χρόνο!
Όταν είδαμε το Rec των Jaume Balagueró και Paco Plaza του 2007 μείναμε μαλάκες!Μια ταινία πρωτότυπη και μοναδική.Ένα χρόνο μετά η αναμενόμενη αμερικανική κόπια έφτασε και ήταν πέρα για πέρα η ίδια ταινία με άλλους ηθοποιούς και με μια σκηνοθεσία να "παλεύει".Το sequel έρχεται ένα χρόνο μετά διατηρώντας ένα κάποιο επίπεδο αλλά με τη πρωτοτυπία να έχει πλέον χαθεί.
Το τελευταίο "χτύπημα" έρχεται με το Quarantine 2 του 2011 γραμμένο από το σεναριογράφο του The Skulls(2000,όλο και θα το έχεις πετύχει κάποια στιγμή στη τηλεόραση) και ελπίζουμε να τελειώσει με τη μαλακία αυτή ο επί χρόνια διασυρμός ενός καλού θρίλερ.
Μια φορά στα 3 χρόνια βγαίνει και ένα θρίλερ σωστό.Φέρνει λεφτά-το καταλαβαίνουμε αλλά πόσο να το εκμεταλλευτείς πια...έλεος!


0 ΣΧΟΛΙΑ:

Δημοσίευση σχολίου