ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Lake Dead(2007,George Bessudo)


Τρεις αδερφές κληρονομούν ένα σπίτι από τον παππού τους,του οποίου την ύπαρξη αγνοούσαν.Ξεκινούν με παρέα να δουν από κοντά τί κληρονόμησαν και να περάσουν ένα ευχάριστο σαββατοκύριακο.Το άγνωστο σόι που δεν ήξεραν εώς τότε ότι έχουν φαίνεται να έχει μια "ιδιαίτερη" αντίληψη ως προς την έννοια της οικογένειας...



Το σχόλιό μας:


Παρέα νέων,ωραίων και σέξι ανάμεσα στους οποίους οι πρωταγωνιστές(δηλαδή αυτοί που θα ζήσουν) κραυγάζουν ξεκινάνε μια από τις κλασσικές εκδρομές σε άγνωστο απομακρυσμένο μέρος με περίεργους κατοίκους!Δε το λες και πρωτότυπο!
Η δράση ξεκινά νωρίς πάντως και ο τρόμος στηρίζεται σε σκηνές καταδίωξης από ψυχωτικούς δολοφόνους.Κάπου στα μισά μια ύποπτη αλλαγή πλεύσης συντηρεί το ενδιαφέρον σου χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείς να προβλέψεις και το φινάλε.
Το δεύτερο μισό λοιπόν της ταινίας τη σώζει από το κάδο των αχρήστων αλλά δε καταφέρνει να την ανεβάσει και στην υπόληψή μας!Ίσως αν όλο το κάστ των "καλών" της ταινίας ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα να ήταν υποφερτό!
Δεν τη προτείνουμε!

Αν θέλετε να την δείτε κατεβάστε την από ΕΔΩ
Υπότιτλοι ΕΔΩ


0 ΣΧΟΛΙΑ:

Δημοσίευση σχολίου