ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

The Woman(2011,Lucky McKee)

Ένας επιτυχημένος δικηγόρος,παντρεμένος με τρία παιδιά απολαμβάνει τον σεβασμό της μικρής κοινότητας στην οποία κατοικεί. Παρ όλη την εικόνα του τέλειου οικογενειάρχη όταν οι πόρτες του σπιτιού του κλείνουν τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.
Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου όταν αιχμαλωτίσει μια άγρια γυναίκα του δάσους που δεν έχει γνωρίσει ποτέ τον "πολιτισμό" και διακατέχεται μόνο από τα βασικά της ένστικτα...



Το σχόλιό μας:


Πρωτότυπη,παράξενη και αρκετά δυνατή ταινία με υπόβαθρο και αλληγορικές εικόνες!Ο καθωσπρεπισμός και η εικόνα της τέλειας οικογένειας κρύβει επιμελώς τον φαλλοκρατισμό,την καταπίεση και τη βία!Τελικά οι αξίες που διέπουν τη ζωή "πολιτισμένων" οικογενειαρχών είναι πιο ανθρώπινες από τα βασικά ένστικτα των ζώων που προσπαθούμε να αποποιηθούμε?
Η ερώτηση και η απάντηση δίνεται στη ταινία με ένα υπερβολικό με την έννοια του οφθαλμοφανούς παραδείγματος.
Την προτείνουμε ανεπιφύλακτα!Μη τη σταματήσεις στους τίτλους τέλους! 


Κατεβάστε την ταινία από ΕΔΩ
Υπότιτλοι ΕΔΩ






1 ΣΧΟΛΙΑ:

Mumm-Ra είπε...

Πολύ "περίεργη" ταινία.Τρομακτική με τον δικό της τρόπο,σε βάζει από την αρχή μέσα στην υπόθεση χωρίς να κάνει κοιλιές και το σενάριο εξελίσσεται σε αρκετά γρήγορο ρυθμό.
Η αλήθεια είναι ότι μου σφίχτηκε λίγο το στομάχι στην αρχή μέχρι να συνηθίσω αυτά που γίνονταν.

Δημοσίευση σχολίου