ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Exorcist-The Beginning(2004,Renny Harlin)





Χρόνια πριν κληθεί να βοηθήσει στον εξορκισμό της  Regan MacNeil ο ιερέας Merrin(ο ηλικιωμένος που ήρθε μετά τον Karras στον Εξορκιστή του 73) έχοντας χάσει τη πίστη του,συμμετέχει  .  .  .  .  .  .  .
στην ανασκαφή ενός αρχαίου ναού στην Αφρική.Τα ευρήματα όσο και οι αντιδράσεις όσων τα αντικρίζουν θέτουν δύο ζητήματα.Ήταν μοιραίο να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος στο συγκεκριμένο σημείο τη συγκεκριμένη στιγμή? και αν ναι τη μοίρα του ορίζει θεός ή δαίμονας?



Το σχόλιό μας:


Το prequel του Εξορκιστή που ακολουθεί τη πορεία του Merrin και συνδέεται απόλυτα με τον μετέπειτα χαρακτήρα του και τον λόγο για τον οποίο ο δαίμονας της Regan τον περίμενε.
Ωραίο θρίλερ τρόμου με σκηνές που θα σε κάνουν να ανατριχιάσεις και εξαιρετικό πρωταγωνιστή!Αξίζει το χρόνο σου και μπορεί να κερδίσει το ενδιαφέρον σου.Μη περιμένεις έναν ακόμα Εξορκιστή γιατί θα απογοητευτείς και τελικά τέτοιες ταινίες μια φορά γίνονται!Αντιμετώπισέ την σαν μια αυτόνομη ταινία και θα την απολαύσεις!


Κατεβάστε την από ΕΔΩ
Υπότιτλοι ΕΔΩ

0 ΣΧΟΛΙΑ:

Δημοσίευση σχολίου