ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Husk(2011,Brett Simmons)


Το αυτοκίνητο πέντε φίλων βγαίνει από το δρόμο και καταλήγει στα χωράφια,αποτέλεσμα "μετωπικής" με πουλί...Ένας από αυτούς εξαφανίζεται μυστηριωδώς .
στη προσπάθειά του να βρει βοήθεια και οι υπόλοιποι ξεκινούν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι μέσα σε μια στοίβα...καλαμποκιές...


Το σχόλιό μας:


Θυμίζει λίγο το Children of the Corn και τα αναρίθμητα remake που το ακολούθησαν αλλά μόνο όσο αφορά τις σκηνές κρυφτού μέσα στις καλαμποκιές.Κατά τα άλλα το στόρυ θυμίζει πολύ το σκιάχτρο του Wicker Man.Γενικά η ταινία έχει κόψει και έχει ράψει αλλά προς έκπληξή μας το αποτέλεσμα δεν είναι και τόσο κακό.Έχει και ταχύτητα και ένταση και σκηνές που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου.Περιμέναμε να μην βλέπεται και τελικά το θρίλερ αυτό και βλέπεται και σε χορταίνει.Αξιοπρεπέστατο για το είδος του.
Τρόμο made in Japan εδώ δεν έχει αλλά για αμερικανιά της σειράς είναι απροσδόκητα καλό!Μάλιστα από ότι είδαμε στα trailer το Husk,με το ίδιο στόρυ γυρίζεται ένα κάθε χρόνο για το καλό...οπότε αν βαριέσαι να δεις αυτό άσε να το δεις του χρόνου από άλλο σκηνοθέτη.
Δεν θα το θυμάσαι λοιπόν ούτε και θα τιναχτείς καθόλου από τη θέση σου αλλά σε κρατάει...


Κατεβάστε την από ΕΔΩ
Υπότιτλοι ΕΔΩ


0 ΣΧΟΛΙΑ:

Δημοσίευση σχολίου