ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Forest of Death(Sum Yuen,2007,Danny Pang)

Άτομα με αυτοκτονικές τάσεις εξαφανίζονται μυστηριωδώς σε ένα σκοτεινό δάσος.Μια φιλόδοξη δημοσιογράφος θα φέρει το θέμα στο προσκήνιο.Ο βοτανολόγος σύντροφός της ασχολείται με μεθόδους επικοινωνίας των φυτών με τον άνθρωπο.Μια μπατσίνα προσπαθεί να διελευκάνει το βιασμό και τη δολοφονία μιας κοπέλας στον εν λόγο δάσος και θα ζητήσει τη βοήθεια του βοτανολόγου.Η κατάσταση τότε θα ξεφύγει από τα χέρια τους  .  .  .  .  .





Το σχόλιό μας:


Ο Danny Pang έχει να επιδείξει σπουδαίες δουλειές ανάμεσά τους το υπέροχο Eye!Σκηνοθέτης και σεναριογράφος σπουδαίων ταινιών εδώ μάλλον αδικείται από το ίδιο το σενάριο που έχει συνυπογράψει!
Η ταινία δεν θα σου προσφέρει ίχνος αγωνίας πόσο μάλλον τρόμου.Κακοφτιαγμένες εικόνες που μάλλον γελοιοποιούν την ιστορία και γενικεύσεις επί γενικεύσεων που συντελούν στο να χαθεί το νόημα!
Δεν μας άρεσε η ταινία!Δεν την προτείνουμε!Λείπει η ένταση,η αγωνία,ο τρόμος!Λείπουν πολλά!Βλέπεται αλλά δεν προκαλεί κανένα συναίσθημα!

Κατεβάστε την από ΕΔΩ (με ενσωματωμένους αγγλικούς υπότιτλους)



0 ΣΧΟΛΙΑ:

Δημοσίευση σχολίου