ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Inside(À l'intérieur,2007,Alexandre Bustillo,Julien Maury)

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της,μια γυναίκα χάνει τον άντρα της σε αυτοκινητιστικό.Το βράδυ πριν τη καθορισμένη ημερομηνία της γέννας ένας άγνωστος θα χτυπήσει τη πόρτα της.Ζητάει να κάνει ένα τηλεφώνημα και η γυναίκα προφασίζεται ότι ο άντρας της κοιμάται και δε θέλει να τον ξυπνήσει προκειμένου να τον αποφύγει.Η φωνή πίσω από τη κλειστή πόρτα αλλάζει δραματικά και ανταπαντά ότι ο άντρας της  .  .  .  .  .
δεν κοιμάται αλλά έχει πεθάνει...


Το σχόλιό μας:


Ένα θρίλερ για όλα τα γούστα!Είτε σου αρέσουν τα ψυχολογικά είτε οι σπλατεριές εδώ θα βρεις τα πάντα!Με φόντο τα επεισόδια στο Παρίσι το 2007 ένα σπίτι μετατρέπεται σε πραγματική κόλαση!Ορισμένες σκηνές είναι αντάξιες Ισπανών σκηνοθετών τρόμου και άλλες λες και ξεπήδησαν από αμερικάνικο σπλάτερ.Την προτείνουμε τη ταινία ανεπιφύλακτα -εκτός από τη περίπτωση που δε το αντέχεις το αίμα!Μας άρεσε!!Η Béatrice Dalle στο συμπρωταγωνιστικό ρόλο είναι σοκαριστική!

Κατεβάστε την από ΕΔΩ
Υπότιτλοι ΕΔΩ

1 ΣΧΟΛΙΑ:

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά είδα την ταινία και απογοητεύτηκα... Είναι καρασπλατεριά του κερατά. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι πρόκειται περί ταινιούλας της σειράς, τίποτα παραπάνω από αυτό. Απορεί κανείς με τη βαθμολογία 7.0 στο imdb..Ίλεος.

Δημοσίευση σχολίου