ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

I Spit on Your Grave (2010,Steven R. Monroe)


Μία νέα συγγραφέας αφήνει την πόλη και πηγαίνει σε ένα εξοχικό για να βρει ηρεμία και να γράψει το επόμενο βιβλίο της.Κατά την διάρκεια της νύχτας  .  .  .  .  .  .
δέχεται επίθεση από κατοίκους του χωριού οι οποίοι την βιάζουν.Ένα βήμα πριν από το θάνατο, καταφέρνει να ξεφύγει και γυρνάει για να πάρει εκδίκηση!

Το σχόλιό μας :

Πρόκειται για remake της ομώνυμης ταινίας του 1978.Το στόρι το έχουμε δει χιλιάδες φορές (ένα κορίτσι της πόλης πάει σε ένα εξοχικό μόνη της) αλλά πρόκειται για μια ταινία που θα σε κρατήσει σε όλη την διάρκεια της και θα καταφέρει να πάρεις το μέρος της πρωταγωνίστριας γυρεύοντας εκδίκηση.
Ο σκηνοθέτης δεν πλατειάζει καθόλου δίνοντας άχρηστες πληροφορίες και υπάρχει συνεχόμενη δράση.Στο τέλος της ταινίας θα έχεις καλυφτεί πλήρως από όλα αυτά που γίνονται και δεν θα έχεις καθόλου ερωτήματα πάνω στο σενάριο.Την προτείνουμε γιατί είναι απλή,γρήγορη και βλέπεται ευχάριστα.
Βέβαια δεν πρόκειται να σε φοβίσει σε κανένα της σημείο και να πεταχτείς οπότε άμα ψάχνεις για τρόμο δες κάποια άλλη που προτείνουμε.
Θα προσπαθήσουμε να βρούμε και την πρώτη ταινία για να τις συγκρίνουμε και να δούμε αν ισχύει κι εδώ ο νόμος των remake.






Κατεβάστε την από ΕΔΩ
Υπότιτλοι ΕΔΩ

0 ΣΧΟΛΙΑ:

Δημοσίευση σχολίου