ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Saw 3D (2010,Kevin Greutert)

                                               


Ένα από τα θύματα του Jigsaw που κατάφερε να βγει ζωντανός,προσπαθεί να πουλήσει την ιστορία του γράφοντας ένα βιβλίο με όλα αυτά που έζησε.Μέσα από τηλεοπτικές συνεντεύξεις και από συγκεντρώσεις με άλλους επιζώντες  .  .  .  .  .
προσπαθεί να κερδίσει λεφτά και αναγνώριση.Από την άλλη ο συνεχιστής του Jigsaw,πρώην μπάτσος, Mark Hoffman έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με την γυναίκα του Jigsaw και κάπως έτσι πέφτει η αυλαία για το Saw.

Το σχόλιό μας:

Παγίδες εδώ,παγίδες εκεί και παγίδες παραπέρα.Άτομα που έχουν κάνει ''λάθη'' στην ζωή τους πρέπει  να σκοτώσουν για να σωθούν ή να θυσιαστούν για να σώσουν κάποιο άλλο.Η τελευταία ταινία δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετική από όλες τις προηγούμενες για αυτό ετοιμαστείτε για πολύ αίμα,σκηνές που θα κλείσετε τα μάτια σας και θα ανατριχιάσετε ολόκληροι.
Η αλήθεια είναι ότι μετά την πρώτη ταινία που είχε πάρα πολλά πράγματα να δώσει,το saw κατρακυλούσε χάνοντας πάρα πολύ στο σενάριο και στην πρωτοτυπία..Στο saw 3D συνεχίζεται η κατρακύλα με μόνη διαφορά στις διαστάσεις και στις παγίδες αλλά και πάλι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.Ένα πόδι εδώ,ένα χέρι εκεί,το έντερο να κρέμεται,δύο σωλήνες να μπαίνουν στα μάτια κάποιου κ.ο.κ!
Αν είστε φανατικοί υποστηρικτές του saw δεν χρειάζεται να σας προτείνουμε κάτι,θα την δείτε έτσι κι αλλιώς.
Από κει και πέρα όλοι οι υπόλοιποι που είδατε την πρώτη ταινία και που τυχαία πετύχατε μία από τις άλλες 5 σας την προτείνουμε μόνο και μόνο για το έξυπνο τέλος που έχει και μας θύμισε το πρώτο saw.


Κατεβάστε την ταινία από ΕΔΩ
Υπότιτλοι ΕΔΩ


0 ΣΧΟΛΙΑ:

Δημοσίευση σχολίου