ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Black Swan (2010,Darren Aronofsky)

Μια μπαλαρίνα κερδίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για τη Λίμνη των Κύκνων.Είναι η πλέον κατάλληλη να υποδυθεί τον ρόλο του "καλού" λευκού κύκνου αλλά υστερεί στον ρόλο του "κακού" μαύρου κύκνου.Στη προσπάθειά της να μπει στο "πετσί" του ρόλου .  .  .  .  .  .
έρχεται σε επαφή με μια σκοτεινή πτυχή του εαυτού της,της οποίας την ύπαρξη αγνοούσε παντελώς....


Το σχόλιό μας:


Η ταινία βλέπεται εξαιρετικά ευχάριστα και τα 108 λεπτά της θα σου φανούν δεκάλεπτο.Εξαιρετική η σκηνοθεσία αν και αρκετά προβλέψιμο το σενάριο.Δε θα τρομάξεις,δε θα σοκαριστείς αλλά η ταινία αξίζει το χρόνο σου.Μια ιστορία που αν την απέδιδε κάποιος άλλος σκηνοθέτης θα ήταν μέτρια εώς και βαρετή εδώ σε παρασύρει και σε καθηλώνει!Τη προτείνουμε!Θα περάσει η ώρα σου χωρίς να το καταλάβεις!Παρόλα αυτά πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ και αν ψάχνεις για ταινία τρόμου να επιλέξεις κάποια άλλη!

Κατεβάστε την από ΕΔΩ
Υπότιτλοι ΕΔΩ


1 ΣΧΟΛΙΑ:

Mumm-Ra είπε...

Αρκετά καλή ταινία μόνο και μόνο για την σκηνοθεσία της.Ο σκηνοθέτης ήξερε τι ήθελε να δείξει και το έδειξε με απόλυτη επιτυχία.Από εκεί και πέρα δεν φοβηθήκαμε καθόλου και δεν τρομάξαμε γιατί να μην ξεχνιόμαστε ότι ψάχνουμε όλοι μας για θρίλερ με όλη την σημασία της λέξης.
Προσωπικά επειδή δεν έχω και ιδιαίτερη σχέση με το μπαλέτο(μήπως έχεις εσύ Don Rojulio?) με κούρασε λίγο που προσπαθούσε συνέχεια να μας βάλει στην ψυχολογία της μπαλαρίνας.Από την άλλη όμως κάποιες σκηνές ήταν πολύ όμορφες.
Τέλος, αυτά τα γαμημένα δάχτυλα-νύχια της νάταλι πόρτμαν θα της τα σπάσω εγώ ο ίδιος για να τελειώνουμε με τις ανατριχιαστικές σκηνές.
υγ:Η λεσβιακή σκηνή που τόσο διαφημίστηκε δεν λέει και πολλά...χοχοχο
υγ2:Μέχρι την επόμενη ταινία που θα κρίνω άξια να σχολιάσω θα βρίσκομαι στην σαρκοφάγο μου.

Mumm-ra

Δημοσίευση σχολίου