ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Sheitan(2006,Kim Chapiron)

Μια παρέα νεαρών μετά από βραδινή έξοδο αποφασίζουν να συνεχίσουν στο εξοχικό σπίτι μιας κοπέλας από τη παρέα.Ο άντρας που συντηρεί το σπίτι τον υπόλοιπο χρόνο και η έγκυος γυναίκα του. . . . . . . .
,τους καλοδέχονται...για να περάσουν όλοι μαζί τη γιορτή των χριστουγέννων...



Το σχόλιό μας:



Πάρα πολύ προβλέψιμη!Από τη πρώτη στιγμή καταλαβαίνεις τί θα γίνει αλλά μάλλον δεν είναι αυτό το ζητούμενο των δημιουργών!Έχει σεξ,έχει βία και πολύ παράνοια!Είναι αρκετά γρήγορη και η αγωνία για την εξέλιξη δε θα σε αφήσει να βαρεθείς!Ελαφρά κλειστοφοβική και με τον Vincent Cassel στο πρωταγωνιστικό ρόλο!Μεταξύ μας αν δεν ήταν και αυτός η ταινία θα είχε πολύ λίγες ελπίδες!Θα τρομάξεις δυο τρεις φορές πάνω στο "κυνήγι" αλλά ως εκεί!Το πιο ενδιαφέρον πράγμα στη ταινία είναι η φάτσα του πρωταγωνιστή!Δεν τη κατατάσσουμε στις κακές ταινίες αλλά δυστυχώς σε αυτές που μάλλον δεν έχουν πολλά να πουν!Άν ψάχνεις για έντονη συγκίνηση,δες κάποια άλλη!Άν είσαι μόνος και θες ένα θρίλερ να περάσει η ώρα,δες αυτήν.Όπως και να χει δες το trailer και κρίνε!Εμείς δεν την τοποθετούμε στα καλά θρίλερ!



0 ΣΧΟΛΙΑ:

Δημοσίευση σχολίου