ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

The Ring(2002,Gore Verbinski)

Μια νεαρή δημοσιογράφος μετά τον ανεξήγητο θάνατο της ανιψιάς της που όλα τον συνδέουν με ένα παράξενο βίντεο θα ξεκινήσει μια έρευνα προς ανακάλυψη της αλήθειας!Όποιος δει μια παράξενη κασέτα λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που του αναγγέλλει το θάνατό του μετά από εφτά μέρες!Όταν ο μικρός γιος της δημοσιογράφου . . . . .
παρακολουθήσει τη κασέτα η νεαρή γυναίκα έχει μόνο λίγες μέρες να σπάσει τη κατάρα για να σώσει και αυτόν και τον εαυτό της...


Το σχόλιό μας:


Το αμερικανικό remake του Ringu του 1998 προς μεγάλη μας έκπληξη ήταν πολύ καλό!Πιο γρήγορο,πιο ατμοσφαιρικό,πιο επεξηγηματικό ως προς τις εικόνες του βίντεο αλλά και ως προς τη γενικότερη πλοκή.Θα σου αρέσει!Θα σε τρομάξει και θα κρατήσει την αγωνία σου.Τα τοπία πανέμορφα!Το στόρυ είναι το ίδιο ακριβώς με τη πρώτη ταινία με κάποιες σκηνές επιπλέον που λειτουργούν επεξηγηματικά!Να τη δεις τη προτείνουμε!Αποτελεί την εξαίρεση στο κανόνα και μας άρεσε περισσότερο από το Ringu!

1 ΣΧΟΛΙΑ:

Mumm-Ra είπε...

Πολύ καλό θρίλερ!Από αυτά που μας έκαναν να αγαπήσουμε τα θρίλερ!Θα συμφωνήσω μαζί σου,επειδή έτυχε να δω το ringu ότι το αμερικάνικο είναι πολύ ανώτερο!Κι όμως συμβαίνουν κι αυτά!

Δημοσίευση σχολίου