ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Occupant(2011,Henry Miller)


Ο Danny Hill δεν έχει γνωρίσει ποτέ τη γιαγιά του αλλά όταν αυτή πεθαίνει καλείται να την αναγνωρίσει ως ο πλησιέστερος εν ζωή συγγενής.Η γιαγιά ζούσε σε ένα τεράστιο διαμέρισμα επί χρόνια με σύμβαση ελεγχόμενης μίσθωσης και αν ο Danny αποδείξει ότι ζούσε μαζί της έστω το τελευταίο μήνα μπορεί νομικά να μείνει στο διαμέρισμα με το ίδιο χαμηλό ενοίκιο.Ο δικηγόρος του τον συμβουλεύει να αλλάξει κλειδαριές και να ταμπουρωθεί στο σπίτι για 12 μέρες μέχρι να βγει η δικαστική απόφαση που να τον καλύπτει νομικά.Μικρό τίμημα για μια τόσο καλή ευκαιρία...όχι όμως για τη περίπτωση του Danny....




Το σχόλιό μας:


Πρόκειται για ένα αρκετά ενδιαφέρον ψυχολογικό θρίλερ με την ερμηνεία του Van Hansis στον πρωταγωνιστικό ρόλο να πείθει και τον θυρωρό να προσδίδει μια δόση παράνοιας με ιδιαίτερο χιούμορ.Υπέροχα σκηνικά μας μεταφέρουν σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή του Tenant , με τον Henry Miller όμως να βάζει τη δική του σκηνοθετική οπτική στο στόρυ.Έτσι καταφέρνει να μας παρουσιάσει μια δική του,αυτόνομη ταινία και όχι όπως λανθασμένα προσπάθησαν πολλοί στο παρελθόν ένα κακό κακέκτυπο του Polanski.
Βλέπεται λοιπόν εξαιρετικά ευχάριστα με την αγωνία να διατηρείται σε καλά επίπεδα,δημιουργώντας στο θεατή τη προσδοκία μιας ανατροπής η οποία όμως δεν έρχεται ποτέ.
Πολύ καλή προσπάθεια που το χάνει στο φινάλε!

Κατεβάστε την από ΕΔΩ
Υπότιτλοι ΕΔΩ


1 ΣΧΟΛΙΑ:

Andreas είπε...

Κακή ταινία... Απλά κακή... Κάθε φορά σέ'φερνε στο σημείο που έλεγες "να, εδώ θα γίνει κάτι τρομερό" και σου πετούσε το "Day τάδε". Απαράδεκτο τέλος, προσωπική βαθμολογία: ΜΗΔΕΝ.

Δημοσίευση σχολίου