ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Ekusute(Hair Extensions,Shion Sono,2007)

Μια γυναίκα πέφτει θύμα απαγωγής.Τα όργανά της θα αφαιρεθούν για να καταλήξουν στη μαύρη αγορά.Το νεκρό της σώμα όμως θα πάρει εκδίκηση μέσω των...μαλλιών της....




Το σχόλιό μας:


Μετά από τη ταινία αυτή τουλάχιστον σεναριακά μάλλον τα έχουμε δει όλα!Τόνοι μαλλιών αυτονομούνται και δολοφονούν όποιον βρεθεί στο δρόμο τους με πάμπολλους τρόπους.Το ύφος δε των δολοφονιών παραπαίει ανάμεσα στη καφρίλα και τη φάρσα.
Η βάση παραμένει η ίδια.Η εκδίκηση για ένα βίαιο θάνατο είναι για τους Ασιάτες θέμα σχεδόν ιερό.Τώρα το πώς θα έρθει αυτή η εκδίκηση έγκειται στα χέρια του κάθε δημιουργού να διαφοροποιήσει την ιστορία του.Εδώ λοιπόν έχουμε πολύ φαντασία!Και ακόμα περισσότερο χιούμορ!Δυστυχώς όμως ο τρόμος περιορίζεται σε σκηνές όπου τρίχες βγαίνουν από κάθε σχισμή του σώματος των θυμάτων,μάτια,νύχια,γλώσσες και πάει λέγοντας!
Άν φοράτε extensions ίσως καταφέρει να σας αγριέψει...διαφορετικά μην φορέσετε ποτέ και λήγει το ζήτημα!Δεν την προτείνουμε!

Κατεβάστε την από ΕΔΩ
Υπότιτλοι ΕΔΩ





0 ΣΧΟΛΙΑ:

Δημοσίευση σχολίου