ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Paranormal Activity 3(2011,Henry Joost, Ariel Schulman)

Το 1988 δύο αδερφές αντιλαμβάνονται μια απόκοσμη ύπαρξη στο καινούργιο τους σπίτι και αποκτούν μια παράξενη επικοινωνία μαζί της.Οι γονείς παρακολουθούν αρχικά το φαινόμενο μέσω φορητών καμερών που έχουν στήσει σε όλα σχεδόν τα δωμάτια του σπιτιού...



Το σχόλιό μας:


Πρόκειται για prequel του Paranormal Activity 1.Βλέπουμε ουσιαστικά πώς ξεκίνησε η ιστορία με την πρωταγωνίστρια της πρώτης ταινίας να γυρνά στο παρελθόν και να αποκαλύπτει την αρχή του κακού.Σύνηθες το φαινόμενο να εμφανίζονται prequels επιτυχημένων ταινιών τρόμου όταν τα sequels αποτυγχάνουν και στατιστικά να πηγαίνουν και αυτά άπατα.
Η σκηνοθεσία προσπαθεί αλλά όχι αρκετά.Ο τρόμος καθυστερεί συγκριτικά με τις άλλες 2 ταινίες.Οι τρομακτικές σκηνές στερούνται πρωτοτυπίας και έντασης.
Προσωπικά δεν είχα καμία απορία από το πρώτο Paranormal πόσο μάλλον ενδιαφέρον για το πώς και το γιατί.Αυτό που ήλπιζα ήταν να ξανασυναντήσω την δύναμη μέσω της απλότητας της πρώτης ταινίας.Δεν το βρήκα!
Μια μέτρια ταινία τρόμου λοιπόν χωρίς εκπλήξεις και κυρίως χωρίς δυναμική!Δεν την προτείνουμε!

Κατεβάστε την από ΕΔΩ
Υπότιτλοι ΕΔΩ






0 ΣΧΟΛΙΑ:

Δημοσίευση σχολίου