ταινιες που βλεπουμε τωρα....

.........................................



ταινιες που θελετε να δειτε......

Άν ψάχνεις για κάτι συγκεκριμένο χρησιμοποίησε την αναζήτηση βάση του ονόματος της ταινίας που ψάχνεις,του σκηνοθέτη της ή της χρονολογίας κυκλοφορίας της

ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ?

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Mother's Day(2010,Darren Lynn Bousman)


Τρία αδέρφια έχοντας διαπράξει μια ληστεία και με τον έναν εξ αυτών τραυματισμένο θα καταφύγουν στο σπίτι της μητέρας τους για βοήθεια.Το σπίτι όμως έχει αλλάξει χέρια εν αγνοία τους και οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν οργανώσει μια φιλική μάζωξη!Το χάος που επικρατεί μπορεί να βάλει σε τάξη μόνο μια μαμά....



Το σχόλιό μας:



Δεν πρόκειται για ταινία τρόμου που θα σε κρατήσει ξάγρυπνο ούτε έχει απότομες σκηνές που θα σε κάνουν να αναπηδήσεις στη καρέκλα σου.
Κάποιοι από μας είδαμε μια ιδέα μαύρης κωμωδίας στο θρίλερ αυτό εξαιτίας κυρίως του χαρακτήρα της μητέρας.Ο σκηνοθέτης έχει ένσημα στις ταινίες τρόμου-βλέπε saw- και η πρωταγωνίστρια επίσης-the hand that rocks the cradle.
Την ταινία την προτείνουμε περισσότερο ως θρίλερ αγωνίας με πολλά κωμικά στοιχεία.Βλέπεται εξαιρετικά ευχάριστα και είναι συμβατή με όλα τα γούστα(ακόμα και αν κάποιος από τη παρέα δε θέλει να δει θρίλερ)!
Απολαύστε την!

Κατεβάστε την από ΕΔΩ
Υπότιτλοι ΕΔΩ


0 ΣΧΟΛΙΑ:

Δημοσίευση σχολίου